Hoe zorg je ervoor dat jouw bewonersboekje of beleidsnota wél gelezen wordt? Hoe kun je een ingewikkeld proces eenvoudig en begrijpelijk weergeven? Door zelf-getekende beelden te gebruiken!

Wist jij dat zo’n 75% van onze hersencapaciteit is ingesteld op het verwerken van visuele informatie? Niet zo verwonderlijk dat daarom steeds vaker zelfgemaakte tekeningen en symbolen gebruikt worden in het werk. Dit wordt Visuele Communicatie of Zakelijk Tekenen genoemd. Wij noemen het Beeldkracht!

Iedereen kan zélf krachtige beelden tekenen en in je dagelijkse werk gebruiken! Het enige dat je nodig hebt is een portie lef en een zetje om het te doen. Brechje Sondermeijer van Beeldkracht10, werkzaam in en voor de corporatiewereld, geeft jou met enthousiasme dit eerste zetje. Zij doet dit met haar energieke, interactieve en resultaatgerichte training.

Aan het einde van de training kun je zakelijk tekenen inzetten als communicatiemiddel in je dagelijkse werk. Oók als je denkt dat je écht niet kan tekenen.

Trainers
De trainer is Brechje Sondermeijer van Beeldkracht10.

Kosten
De kosten voor deze workshop zijn per persoon 50 euro, exclusief btw. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris.

Aanmelden
Doe je mee en wil je aanmelden? Leuk! Je kunt dit doen bij Watdoejijmorgen (zie hiernaast voor de link).

Data, tijd & locatie

  • Basistraining: donderdag 11 mei van 9.30 uur tot 12.00 uur – online

of

  • Plustraining: maandag 12 juni van 9.30 uur tot 12.00 uur – online