Heb je wel eens een conflict met een collega en hoe geef je het gesprek hierover aan? Hoe gespannen ben je wanneer je om salarisverhoging wil vragen? Wanneer we een lastig gesprek aangaan dan is dat spannend, en deze spanning maakt dat we soms dingen zeggen die we niet willen, of juist dingen niet zeggen die we wel hadden willen noemen. “Had ik dit maar gezegd” of “waarom ben ik hier toch mee akkoord gegaan?”

In deze workshop gaan we kijken hoe we onszelf stevig kunnen presenteren. We leren hoe we ons doel goed voor ogen kunnen houden én ook nog naar de ander kunnen luisteren. In het eerste deel van de workshop bereiden we ons voor op het gesprek, in het tweede (facultatieve) deel gaan we de geleerde tools inzetten tijdens het oefenen. Let op: Er is ruimte voor 2-3 oefensituaties, waar je je eigen casus in kunt brengen.

Kosten
De kosten voor deze workshop zijn per persoon 50 euro, exclusief btw. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris.

Data, tijd & locatie

  • Dinsdag 26 juli van 10.00 uur tot 12.00 uur – online

of

  • Donderdag 25 augustus van 10.00 uur tot 12.00 uur – online