Je wilt talent vinden en boeien, medewerkers in beweging houden, en je leiderschap verandert. Hoe realiseer je dat?

In deze tijd wordt het meer dan ooit duidelijk dat je als leidinggevende in een groeiende spagaat werkt. Enerzijds zijn er de inhoudelijke opgaven: de nieuwbouw, verduurzaming, digitalisering, betaalbaarheid, enzovoort. Anderzijds zijn er leiderschapsopgaven: een wendbare organisatie, samensturing, arbeidsmarktkrapte, mismatch en werkdruk. Het vinden en boeien van nieuw talent en het in beweging houden van medewerkers houdt veel leidinggevenden bezig . Het is hoog tijd voor een andere aanpak.

Dat is toch voor HR weggelegd, zou je zeggen. Niets is minder waar: als leidinggevende ben jij de spil. Je schakelt tussen de organisatie, het management, je team en jezelf. Je hebt meer invloed dan je denkt. Hoe zet je jezelf in om talent te vinden en boeien, medewerkers in beweging te houden? Hoe versterk je je eigen leiderschap? Dat ontdek je in dit webinar.

Bas Kodden, leiderschapsdeskundige verbonden aan het Center for Leadership & Personal Development aan Nyenrode, en Bart Götte, hoofddocent Future of Work aan de UvA, inspireren en zetten je aan het denken.

Wil je na het webinar in de praktijk aan de slag? FLOW organiseert in mei en juni werksessies online en verspreid door het land om te sparren met collega leidinggevenden en FLOW. Breng jouw vraagstuk in en zet een stap in jouw leiderschap.

Kortom; laat je dinsdag 16 mei, van 15.00 – 17.00u in dit webinar inspireren en aan het denken zetten over jouw rol als leidinggevende in de veranderende arbeidsmarkt.

Kosten
Gratis! Via FLOW.

Aanmelden
Doe je mee en wil je aanmelden? Leuk! Je kunt dit doen bij Watdoejijmorgen (zie hiernaast voor de link).

Data, tijd & locatie

  • dinsdag 16 mei van 15.00 uur tot 17.00 uur – online