Werkgeluk & eigenaarschap

Tijdens het Inspiratiefestival nemen diverse specialisten je mee in de wondere wereld van werkgeluk en eigenaarschap, en hoe die twee termen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Voorafgaand aan het festival is het de bedoeling dat je je inschrijft voor 1 of meerdere workshops. Je kunt daarbij kiezen uit onderstaande workshops:

Meer Werkgeluk door Eigenaarschap – Gea Peper en Alex Slavenburg

Deze interactieve workshop biedt een verdieping op de plenaire Keynote presentatie en gaat dieper in op de onderwerpen werkgeluk en eigenaarschap.

Van organisatie context naar eigenaarschap en werkgeluk – Alexandra Middendorp

Deze workshop neemt je mee in wat vaak gebeurt in organisaties: een verandering levert gedoe op en mensen gaan in de weerstand. Aan de hand van een blauwdruk voor een gedragsveranderingstraject word je meegenomen en wordt er besproken hoe het introduceren van eigenaarschap kan worden geïmplementeerd met het minst mogelijke gedoe.

Vind je sprankelkracht – Jessica Kruijssen

In deze inspiratieworkshop krijg je een introductie in talent & sterke punten benadering en handige handvatten hoe je concreet handen en voeten kunt geven aan het vinden en ontwikkelen van je talenten en sprankelkracht en hoe je die in kunt zetten in het werk.

Playful Workdesign – Jessica Kruijssen

Zijn er taken die je heel erg saai vindt omdat er geen uitdaging in zit? Of omdat je steeds hetzelfde doet? Soms kun je taken niet veranderen, je moet gewoon doen wat je moet doen. Maar je kunt de ervaring van je taak wel veranderen met de principes van Playful Workdesign. Zo worden ‘corvee taken’ ‘corfeest taken’. Hoe je dat concreet doet leer je in deze workshop!

Zelfzorg en Zelfredzaamheid – Mark Teeuwissen

Tijdens deze workshop kun je ervaren hoe je zelf direct stappen kunt zetten naar meer (werk)geluk, waardoor je het gevoel krijgt meer sturing en regie over je eigen leven te hebben.

Hoe meld ik me aan voor de workshop(s)?

Je meld je eerst aan door je in te schrijven voor het Inspiratiefestival, zie aanmeldknop onderaan. Vervolgens krijg je een mail en klik je daar op trainingen bekijken, deze staat bovenin de mail vermeld, vervolgens kun je daar de workshop(s) naar keuze kiezen.

Let op: sommige workshops zijn kort en worden in 2 rondes geven, en de workshop van Alexandra duurt de hele middag, hou hier ajb rekening mee bij het inschrijven.

Schrijf je in

  • Datum: 14 mei 2024
  • Tijd: 12.00 uur tot 17.00 uur
  • Locatie: Het Wapen van Zoetermeer