MEER IMPACT MET KLEDING EN KLEUR

Met kleding en kleur draag je uit hoe je wilt overkomen en wat je wilt uitstralen. Kleding is daarmee een belangrijk en krachtig communicatiemiddel in de zakelijke context.

Wil jij weten hoe je met kledingkeuze en uiterlijke presentatie jouw professionaliteit kunt benadrukken? Zoek jij een geschikte outfit voor een meeting, een presentatie of een sollicitatiegesprek? Wil je meer weten over de verschillende zakelijke dresscodes zodat je altijd gepast gekleed gaat? En wil je weten hoe je kleur en contrast kunt inzetten voor het vergroten jouw zichtbaarheid?
De workshop “Meer impact met kleding en kleur” geeft antwoorden op deze vragen en laat je zien dat kleding en kleur bijdragen aan het onderstrepen van jouw imago, talent en professionele optreden.

Trainer

Berna de jong is HR-adviseur en als imagostylist eigenaar van Berna de Jong Kleur & Stijl. Het is haar missie om vrouwen en mannen te adviseren over en met name te inspireren bij hun kledingkeuzes, zodat zij krachtig uit de verf komen.

Adviseren als specialist is de rode draad in haar loopbaan. Na haar studie Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit heeft Berna tien jaar gewerkt als jurist in de zakelijke dienstverlening. Na haar juridische carrière heeft zij haar carrière vervolgd als HR-adviseur bij verschillende woningcorporaties. Vanaf 2015 volgt Berna haar passie voor kleding, kleur en stijl en kleurt zij haar loopbaan mede in als kleur- en imagostylist. Zij geeft individueel kleur- en imagoadvies en verzorgt workshops en trainingen op het gebied van kledingkeuze, kleur & imago aan bedrijven en particulieren.

Kosten

De kosten zijn € 50 (exclusief btw) uit je Persoonlijk Ontwikkel Budget. Corporaties in Beweging zorgt voor de factuur naar je corporatie. Bij afmelden binnen 5 werkdagen voor de workshop, wordt dit bedrag wel in rekening gebracht.

Datum

De training bestaat uit 1 dagdeel: dinsdag 13 oktober van 13.00 tot 17.00 uur bij Trivire te Dordrecht.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven bij Corporaties in Beweging, e-mail contact@corporatiesinbeweging.nl. Graag je naam, e-mailadres en bij welke corporatie je werkzaam bent, vermelden.