Workshop – een dosis werkgeluk

Steeds meer organisaties erkennen dat gelukkige medewerkers bijdragen aan een succesvolle(re) organisatie. Medewerkers die goed in hun vel zitten, betrokken zijn en een stapje extra zetten voor de (interne) klant en voor hun collega’s maken het verschil. 

Wat gaan we doen?
We beginnen natuurlijk bij het begin. Want wat is werkgeluk nu eigenlijk en waarom zou je er aandacht aan besteden? Waarom is werkgeluk belangrijk?
De achtergronden van gelukkig werken worden tijdens de workshop toegelicht. Ook gaan we het hebben over wat van belang is bij gelukkig werken, welke onderdelen we zelf kunnen beïnvloeden en welke technieken ieder het beste kan inzetten om (nog) meer geluk in het werk te ervaren.

De workshop bestaat uit een mix van wetenschappelijk onderbouwde informatie over gelukkig werken en inspirerende voorbeelden van gelukkig werken in organisaties. De inzichten worden afgewisseld met aansprekende filmpjes en zowel praktische als fun oefeningen.

Na de workshop …..
Weet je wat werkgeluk is;
Weet je waarom werkgeluk belangrijk is;
Heb je inzicht in hoe het eigen werkgeluk kan worden vergroot.

Datum

We geven de workshop 3x in de week van het werkgeluk! Je kunt kiezen uit:
– Maandag 23 september van 13.00 – 16.00 uur bij Havensteder of
– Dinsdag 24 september van 13.00 – 16.00 uur bij Wooninvest of
– Donderdag 26 september van 9.30 – 12.30 uur bij Wooncompas

Trainer
De trainer is Mirella van den Hooven. Mirella is zelfstandig trainer en coach op het gebied van o.a. zelfbewustwording, zelfmanagement en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is zij interim organisatieadviseur/projectleider HR.

Kosten
De workshop is gratis

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Corporaties in Beweging, e-mail contact@corporatiesinbeweging.nl
Graag je naam, e-mailadres en bij welke corporatie je werkzaam bent vermelden.