logo woonkracht10

Woonkracht10

Woonkracht10 ziet het als haar maatschappelijke opdracht om Thuis te Geven aan mensen in de Drechtsteden voor wie een woning in de vrije huurmarkt minder vanzelfsprekend of minder gemakkelijk bereikbaar is. Zij bieden goede en betaalbare woningen in een nette, schone en veilige buurt waar het prettig wonen is. Ze stemmen hun aanbod af op de maatschappelijke en demografische ontwikkelingen in hun werkgebied en houden rekening met de duurzame eisen die het milieu en de klanten aan Woonkracht10 stellen.
De kernwaarden die Woonkracht10 drijven zijn betrokken, ondernemend, verbindend en klantgericht. Deze waarden vormen het DNA van Woonkracht10 en zijn het kompas voor gewenst gedrag. Met ruimte voor ieders eigenheid laten ze zien wat zij als Woonkracht10 belangrijk vinden.

Presentatie Power BI
Woonkracht10  biedt 5 deelnemers een presentatie aan over Power BI.

Inhoud

Altijd al meer willen weten van Power BI? En hoe je dit kunt inzetten binnen je organisatie? Informatiespecialisatie nemen je graag mee in een basis of verdieping van Power BI. Op basis van de vragen die er zijn kan maatwerk worden geleverd.

Datum

  • 11-10-2022 – 10.30 uur tot en met 12.00 uur

Begeleiding Presentatie
Jan den Haak, Informatiespecialist