logo woonkracht10

Woonkracht10

Woonkracht10 ziet het als haar maatschappelijke opdracht om Thuis te Geven aan mensen in de Drechtsteden voor wie een woning in de vrije huurmarkt minder vanzelfsprekend of minder gemakkelijk bereikbaar is. Zij bieden goede en betaalbare woningen in een nette, schone en veilige buurt waar het prettig wonen is. Ze stemmen hun aanbod af op de maatschappelijke en demografische ontwikkelingen in hun werkgebied en houden rekening met de duurzame eisen die het milieu en de klanten aan Woonkracht10 stellen.
De kernwaarden die Woonkracht10 drijven zijn betrokken, ondernemend, verbindend en klantgericht. Deze waarden vormen het DNA van Woonkracht10 en zijn het kompas voor gewenst gedrag. Met ruimte voor ieders eigenheid laten ze zien wat zij als Woonkracht10 belangrijk vinden.

Presentatie
Woonkracht10  geeft aan maximaal 8 deelnemers een digitale presentatie over portefeuillestrategie.

Inhoud

Tijdens de presentatie wordt uitgelegd wat de portefeuille strategie van Woonkracht 10 is, maar ook hoe je nu aan een gedragen strategie komt. Wekt dit jou interesse of heb jij vragen over dit onderwerp geef je dan op voor deze presentatie.

Datum

  • 29-09-2022 – 10.00 uur

Begeleiding Presentatie
Andre van Schaik, Portefeuille strateeg