logo woonkracht10

Woonkracht10

Woonkracht10 ziet het als haar maatschappelijke opdracht om Thuis te Geven aan mensen in de Drechtsteden voor wie een woning in de vrije huurmarkt minder vanzelfsprekend of minder gemakkelijk bereikbaar is. Zij bieden goede en betaalbare woningen in een nette, schone en veilige buurt waar het prettig wonen is. Ze stemmen hun aanbod af op de maatschappelijke en demografische ontwikkelingen in hun werkgebied en houden rekening met de duurzame eisen die het milieu en de klanten aan Woonkracht10 stellen.
De kernwaarden die Woonkracht10 drijven zijn betrokken, ondernemend, verbindend en klantgericht. Deze waarden vormen het DNA van Woonkracht10 en zijn het kompas voor gewenst gedrag. Met ruimte voor ieders eigenheid laten ze zien wat zij als Woonkracht10 belangrijk vinden.

Meelopen met onze verhuurmakelaar
Woonkracht10 biedt 1 deelnemer aan om een dagdeel mee te lopen met onze verhuurmakelaar.

Inhoud

De verhuurmakelaar neemt je graag mee in het verhuur en mutatieproces bij Woonkracht10. Stel vragen of spar samen met de verhuurmakelaar over dagelijkse zaken die bij dit proces voorkomen. Wellicht dat je ook een woningopname of overdracht kan bijwonen.

Datum

  • 20-09-2022 – 08.30 uur

Begeleiding 
Sandra van Leeuwen, Verhuurmakelaar