Weer energiek thuiswerken met SPAT Verandert (10 weeks online programma)

Ben jij ook zo moe van het thuiswerken en zou je wel wat meer energie kunnen gebruiken?

Corporaties in Beweging en Corpo Connect ZHZ hebben de handen ineen geslagen om ons allemaal vitaal door of uit de coronaperiode te krijgen.

Fabio D’Agata, spreker en auteur van het succesboek Intelligent Bewegen, neemt je mee in een 10 weeks programma; SPAT Verandert! Hierna voel jij je weer helemaal fit! Zowel lichamelijk als mentaal.

Het programma “weer energiek thuiswerken” zorgt ervoor dat je na een jaar thuiswerken weer met energie in beweging komt! Ga voor deze fitte en vitale kickstart. Na 10 weken ben je op verschillende manieren in beweging gekomen. Je ervaart niet alleen de voordelen van lichaamsbeweging, maar je maakt ook kennis met nieuwe, creatieve oefeningen die je zelf kunt toepassen en niet te vergeten, het inspirerende gedachtegoed achter Intelligent Bewegen. Grijp deze kans!

Programma

Kick-off met spreker en auteur Fabio D’Agata
Maandag 10 mei van 13.00 – 14.00 uur

Korte, inspirerende filmpjes gericht op beweging
twee keer per week op dinsdag en donderdag

Energizers met trainer en motivator Jelle Bouma

Maandag 17 mei van 13.00 – 13.30 uur
Donderdag 27 mei van 13.00 – 13.30 uur
Maandag 7 juni van 13.00 – 13.30 uur
Donderdag 24 juni van 13.00 – 13.30 uur

Kick-out met spreker en auteur Fabio D’agata
Donderdag 24 juni van 13.30 – 14.00 uur

Alleen of met elkaar

De filmpjes kun je kijken wanneer jou dat uitkomt, maar zijn ook heel leuk om online met collega’s te doen. Met de live energizers kom je gegarandeerd op een creatieve manier met elkaar in beweging én sta je digitaal met elkaar in verbinding.

Kosten

Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Je weer lichamelijk en mentaal fit voelen? En meer plezier uit je werk halen na een jaar thuiswerken? Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar: contact@corporatiesinbeweging.nl.
Graag je naam, e-mailadres en bij welke corporatie je werkzaam bent vermelden.


Deelnemers die meer dan 75 % aanwezig zijn geweest bij de kick-off en energizers ontvangen een gesigneerd exemplaar van het boek “intelligent bewegen” van Fabio D’Agata.