Van de één op de andere dag was alles anders. We hebben allemaal te maken met een totaal nieuwe werksituatie. Je vertrouwde werkplek is ingeruild voor de thuiswerkplek en je collega’s werken op afstand. Je wordt met hele andere uitdagingen geconfronteerd. Dat vraagt om een andere aanpak van je werkdag. Hoe leidt je alles in goede banen? Hoe creëer je een passende thuiswerkplek? Je ziet je collega’s alleen nog maar online. Hoe zorg je ervoor dat je toch actueel op de hoogte blijft van de lopende zaken. Hoe vergader je effectief online?

De training in flow(thuis)werken in crisistijd geeft concrete handvatten om met deze situatie om te gaan. Het is gebaseerd op een aantal jaar ervaring met digitaal werken op afstand. Je maakt gebruik van slimme timemanagement inzichten en scherpt je vaardigheden aan. Doe je voordeel met de beste tips en apps om productiever, met meer overzicht én plezier je werk te doen. Meer informatie over de inhoud van de training vind je hier.

Trainer

Bouke van Kleef van AVK Training & Coaching verzorgt deze webinar.

Kosten

Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden.

Datum, tijdstip en locatie

Dit webinar wordt georganiseerd op 16 juni. Het programma start om 13.00 en eindigt om 15.30 uur.

Doe je ook mee?

Aanmelden doe je direct bij AVK Training@Coaching. Klik op deze link. Kies bij geplande data voor de button Corporaties in Beweging. Je komt dan direct op het aanmeldformulier.