Gezond en zonder extra kilo’s de coronacrisis door! 

Is jouw eetritme ook in de war vanwege thuis werken, de kinderen thuis of omdat je eenzaam bent in deze coronatijd? Of beweeg je minder door dichte sportscholen, sportclubs en doordat het onaantrekkelijk is om naar buiten te gaan?

Voel je allerlei emoties en eet je daardoor makkelijker een ongezond tussendoortje? Of is het gezellig om samen met het gezin te eten en pak je makkelijker een extra boterham of eet je tussendoortjes met de kinderen mee?

Dan ben je zeker niet alleen daarin. Wij spreken veel mensen met dezelfde problemen, die ook onrust ervaren en daardoor meer eten. Een heel andere ritme hebben of veel minder sporten.

Wil je daar iets aan doen? En gezond en zonder extra kilo’s de komende periode doorkomen? Dan helpen we je graag op weg met onze tien beste tips. Deze bespreken we tijdens een webinar van 60 minuten via Teams (waarvoor je vooraf een link ontvangt).

Trainster

Het webinar wordt gegeven door Samantha Boymans van Prima Voeding.

Kosten

Het webinar is gratis.

Datum, tijdstip en locatie

Donderdag 12 november van 10.00 uur tot 11.00 uur (inclusief ruimte voor persoonlijke vragen en advies).
Het webinar wordt gegeven via Teams.  Je krijgt van tevoren een uitnodiging.

Doe jij mee?

Maximaal 10 deelnemers. Stuur voor aanmelden een mail naar contact@corporatiesinbeweging en vermeld je corporatie en e-mailadres.