Hoe start jij 2021 met een fit en vitaal (thuiswerk)leven?

Vitaliteit is nog nooit zo belangrijk geweest. Nu we al langere tijd thuiswerken, merk je zelf misschien ook hoe belangrijk dat is. En dat het soms hard werken is om je energie op niveau te houden. Hoe zorg je er dan voor dat je de goede dingen doet om je fit en vitaal te voelen? Misschien denk je daarbij meteen aan gezond eten en genoeg bewegen? Klopt! Maar er zijn nog veel meer knoppen waar je aan kunt draaien. 

Daarover kan Winanda Hordijk je als Vitaloog alles vertellen. In een interactief webinar neemt ze je mee in de datgene wat jíj kunt doen om in 2021 de beste versie van jouzelf te zijn.

Trainster

Het webinar wordt gegeven door Winanda Hordijk van Vitalidee.

Kosten

De kosten voor dit webinar zijn per persoon 25 euro, exclusief btw. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (CAO). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris.

Datum, tijdstip en locatie

Donderdag 14 januari van 09.30 uur tot 11.00 uur ONLINE
Het webinar wordt gegeven via Teams. Je krijgt van tevoren een uitnodiging.

Doe jij mee?

Maximaal 10 deelnemers. Stuur voor aanmelden een mail naar contact@corporatiesinbeweging en vermeld je corporatie en e-mailadres.