Webinar ‘De 5 v’s van effectief leidinggeven op afstand’

Het aansturen van een team vergt veel aandacht en de ontwikkelingen in en rond de organisatie zijn dynamisch. Nu komt daar een nieuwe dimensie bij, leidinggeven op afstand. Hoe gaan we hier effectief mee om?

In deze training krijg je praktische handvatten én de benodigde theoretische onderbouwing om succesvol jouw team op afstand aan te sturen. Op een speelse manier, door inzet van verschillende werkvormen en met een fijne balans tussen praktische en theoretische elementen, ervaar je je eigen kwaliteiten en valkuilen in de praktijk. Je ontdekt hoe je effectief en efficiënt kan zijn in deze tijd en je leert te communiceren op een manier waarop je boodschap overkomt en er geen misverstanden ontstaan. Zo lever jij een waardevolle bijdrage! En wat die 5 v’s zijn? Meer daarover lees je hier.

Trainer

De trainers Marianne Smit en Martin West van AVK Training & Coaching leren je alles wat nodig is om effectief leiding te geven op afstand.

Kosten

Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden.

Datum, tijdstip en locatie

Dit webinar wordt georganiseerd op 18 juni. Het programma start om 13.00 en eindigt om 15.30 uur.

Doe je ook mee?

Aanmelden doe je direct bij AVK Training@Coaching. Klik op deze link. Kies bij geplande data voor de button Corporaties in Beweging. Je komt dan direct op het aanmeldformulier.