Melissa van Koppen nieuwe loopbaancoach

Je wilt groeien, leren, een volgende stap zetten. Maar waar naar toe? Je wilt niet alleen zicht op je valkuilen, maar juist ook veel beter weten waar je kracht ligt en je talenten en hoe je deze echt tot hun recht kan laten komen. Oftewel: je wilt nog beter weten, wie jij bent! Herken je dit?

Mijn naam is Melissa van Koppen en ik werk bijna 6 jaar met veel plezier als Projectleider bij Vidomes. Naast het leiden van projecten en programma’s verzorg ik methoden en opleidingen voor andere projectleiders en coach ik beginnende projectleiders. Daarnaast geef ik workshops over Slimmer werken. Mensen tot bloei zien komen, daar word ik echt gelukkig van!

Ik heb een enorme drang om mezelf te blijven ontwikkelen en heb gemerkt dat hoe meer ik bij mezelf kom en blijf, hoe gelukkiger en effectiever ik ben in mijn werk. Dat is op sommige momenten best confronterend, maar ik ben niet bang om mezelf geregeld een spiegel voor te houden. Ik sta altijd open voor opbouwende feedback, daar groei ik van.

Ik gun jou ook deze weg naar het vinden van de kracht en het talent van jouw persoon. Het vinden van jouw eigen essentie en dit inzetten in je werk. Dat doe ik door te luisteren naar jouw verhaal, jouw normen en waarden leren kennen en deze te bevragen. Door helder te krijgen wat jouw vraag is, open te staan voor wie jij bent als persoon, zonder oordeel, en jou deze spiegel voor te houden. Durf je het aan? Maak dan een afspraak! Telefoonnummer 06 – 27 04 29 31 of mail: m.vankoppen@vidomes.nl