Niemand kan zonder thuis, maar een huis is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Thuisgeven is nog nooit zo hard nodig geweest als nu. Nieuw talent zoals jij is nodig om alle woningzoekenden een plekje te kunnen geven. Wil jij bijdragen aan misschien wel de grootste opgave van Nederland? Het is waardevol werk, voor jezelf en voor de ander. Kom jezelf ontwikkelen in een dynamische sector en geef anderen een veilige basis. Geef thuis!

Ontdek waar je thuishoort

Jij hebt hard gewerkt aan je opleiding en je bent net geslaagd. Gefeliciteerd! Nu wil je jouw ambities en talent inzetten op de werkvloer, maar je hebt nog geen idee waar nou echt je hart ligt. Welke functie is jou op het lijf geschreven? En in welke omgeving voel je je nou echt thuis? Wij hebben een unieke kans voor je: kom jezelf in 1,5 jaar ontwikkelen en ontdek wat nou echt bij je past.

Hét traineeship voor een vliegende start

Het traineeship thuis geven start op 1 november 2022 en duurt 1,5 jaar. Als trainee werk je zelfstandig aan opdrachten binnen een team of afdeling. Elke negen maanden bijt je je vast in een nieuw vraagstuk en neem je een kijkje in de keuken bij kleine en grote corporaties en de samenwerkingspartners.

Na dit traineeship heb jij een grote kans op een baan die bij jou past.

Kort voorstelrondje

Corporaties in Beweging en Corpo Connect ZHZ zijn regionale samenwerkingsverbanden met 29 aangesloten corporaties in Zuid-Holland. Wij helpen mensen vooruit door samen te werken aan duurzame inzetbaarheid, ontwikkeling en kennisdeling. Wij initiëren dit traineeship en je krijgt vanuit ons ondersteuning. Bij de deelnemende corporaties en samenwerkingspartners vindt het echte werk plaats.

Even sparren?

Geef een van de twee coördinatoren van het traineeprogramma een belletje of mail ze op contact@corporatiesinbeweging.nl:

  • Mirella van den Hooven: 06 28 33 30 64
  • Jeff Boiten: 06 51 16 74 91

Check de vacature

Benieuwd naar wat je écht gaat doen en wat je allemaal krijgt? Check hier snel de vacature!

In 2024 starten we met de vijfde ronde.

Daarom word jij trainee:

  • In 1,5 jaar ontdekken welk vakgebied bij jou past
  • Goed salaris en grote kans op een vaste baan
  • Kijkje in de keuken bij verschillende organisaties in de corporatiewereld
  • Leuk team aan trainees en collega’s waar je veel van kunt leren
  • Je werkt aan fijn wonen voor een ander

Check de folder of vacature