Tablis Wonen

Tablis wonen

Tablis Wonen is een woningcorporatie in Sliedrecht. Tablis Wonen verhuurt en beheert 4600 woningen in de gemeente Sliedrecht en Molenlanden (Oud-Alblas, Wijngaarden, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Ottoland en Goudriaan).  Zij zijn er voor de huurder met een bescheiden portemonnee. Ze zetten zich in voor duurzaamheid en energiebesparing. Voor Tablis Wonen is het belangrijk dat haar huurders plezierig wonen en een fijn en betaalbaar thuis hebben.  Dit doen zij in goede samenwerking met bewoners, huurdersorganisatie SliM Wonen, gemeenten en belanghouders.

Netwerksessie
Tablis wonen  laat jou digitaal kennismaken met de directeur-bestuurder van Tablis wonen.

Inhoud

Jouw online netwerksessie gaat over de afdeling strategie. De afdeling Strategie ontwikkelt, implementeert en ziet toe op de uitvoering van beleid op het gebied van volkshuisvesting.

Tijdens de digitale online sessie zal de directeur bestuurder jou een indruk geven van hoe een werkdag als directeur-bestuurder eruit ziet. Welke vraagstukken er liggen? Wie er direct bij betrokken zijn?  Maar ook welke kennis en competenties je nodig hebt voor deze functie.

Datum

  • 04-03-2021 – 15.00 uur

Begeleiding netwerksessie
Liesbeth Marchesini, Directeur-bestuurder