Ressort Wonen is een moderne woningcorporatie die duurzaam betrokken is. Zowel bij het dorp als bij de huurders. Als enige woningstichting in Rozenburg hebben zij ruim 2300 huurwoningen en 250 garages in de verhuur, en in de toekomst komen daar nog 250 nieuwbouw huurwoningen in Brielle bij. In een woning wil de bewoner zich helemaal thuis voelen. De woning moet in een goede staat zijn en in een prettige leefomgeving staan. Zij zetten zich in om betaalbaar en prettig wonen voor iedereen mogelijk te maken.

Ressort Wonen staat voor transparant, proactief, betrokken en samen. Bij hun staat de huurder centraal. Daarom betrekken zij hun huurders ook steeds meer bij belangrijke keuzes die zij moeten maken. Daarnaast blijven zij als woningcorporatie zichzelf ontwikkelen en kijken zij voortdurend hoe zij hun dienstverlening verder kunnen verbeteren. Ressort Wonen heeft grote duurzaamheidsambities. Om deze te realiseren, werken zij nauw samen met de gemeente Rotterdam. Hun droom: Rozenburg, het meest duurzame dorp in de haven.

Wandelen en netwerken
Monique van de Meent van Ressort wonen biedt een wandeling aan om met haar kennis te maken. Zij kan je veel over haar functie manager wonen en vastgoed vertellen en heeft een hele berg ervaring in de corporatiewereld.

Datum
3 maart 2021 – 10.00 uur

Begeleiding 
Monique van de Meent, Manager Wonen en Vastgoed