Corporaties in Beweging is een samenwerking tussen 30 aangesloten woningcorporaties in regio Rotterdam, Haaglanden en Drechtsteden. Wij helpen de medewerkers van deze corporaties vooruit. Dat doen we door samen te werken aan duurzame inzetbaarheid, ontwikkeling en kennisdeling.

Een baan die bij je past zorgt voor energie en voldoening. Zo ga je elke dag met een glimlach naar je werk!

Wij geloven erin dat mensen floreren als zij een baan hebben die bij hun passie en kracht past. Werk dat bij je past en waarin je je talenten optimaal kwijt kunt; dát geeft energie en het zorgt ervoor dat je met veel plezier naar je werk gaat totdat je met pensioen gaat. Om dat te bereiken zijn wij er voor jou. Je kan in gesprek met onze loopbaancoaches, workshops en trainingen volgen, kennisdelen met vakgenoten en nieuwe mensen ontmoeten tijdens onze netwerkevenementen. Kortom; er is een hoop dat je bij ons kunt halen.

De aangesloten corporaties

WoonbronRessort WonenWbv Hoek van HollandWonen Midden-DelflandMaas wonen, VidomesHavensteder, SOR, Patrimonium Barendrecht, Wooncompas, Staedion, Maasdelta, Wooninvest, Trivire, Rondom Wonen, Woonplus, Wonen Wateringen, Sociale Verhuurders Haaglanden, Woningstichting Samenwerking, Waterweg WonenDe Goede Woning, 3B wonen, Fien Wonen, HW Wonen, Rhiant, Tablis Wonen, Woonkracht10 Poort6 en de organisaties, KWHSVH en Maaskoepel, werken samen in Corporaties in Beweging. Het initiatief heeft als doel om medewerkers de mogelijkheid te geven om zelf regie te nemen over hun loopbaan in een snel veranderende arbeidsmarkt.

Corporaties in beweging wordt ondersteund door FLOW.

Ontmoet het team

Programmamanager leren, ontwikkelen & leiderschap

Jeff Boiten

Het op gang brengen van verandering; dát doe ik het liefst. Met mijn achtergrond in arbeid- en organisatiepsychologie help ik organisaties met ontwikkelen en met andere HR vraagstukken zoals verandermanagement. Maar ik help ook mensen met hun persoonlijke ontwikkeling. Ik daag je uit om het beste uit jezelf te halen.

Programmamanager arbeidsmarkt

Sophie Lacroix

Ik ben er trots op dat ik iedere dag het verschil kan maken met mijn werk. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van duurzame inzetbaarheid, werving en selectie en opleidingen. Elke functie binnen de corporatiesector maakt impact en dat geeft veel voldoening. Dat is ook precies waarmee ik aan de slag ga als programmamanager; ervoor zorgen dat we met veel plezier ons werk blijven doen en om onze mooie sector op de arbeidsmarkt te promoten.

Programmamanager kennisdeling

Maarten Doevendans

Als filosoof ben ik me thuis gaan voelen in de corporatiesector. Een plek waar ruimte is om samen met anderen kennis te ontwikkelen en te delen, zodat mensen en organisaties van waarde kunnen zijn op de echte menselijke en maatschappelijke thema’s. Deze inspiratie neem ik graag mee in mijn dagelijkse werk als programmamanager kennisdeling bij Corporaties in Beweging. Ik kijk ernaar uit om dit samen met jullie te doen.

Communicatieadviseur

Joyce de Jong

Een stip aan de horizon zetten vind ik het allerleukste om te doen. Van strategisch communicatieadvies en het neerzetten van een merk tot copywriting en storytelling. Ik ken het communicatievak van visie tot uitvoering. Als communicatieadviseur van CiB ben ik samen met de programmamanagers bezig om het samenwerkingsverband te moderniseren.

Programmamanager Thuisgeven

Mirella van den Hooven

Innerlijk leiderschap is voor mij het allerbelangrijkste. Hierin geef ik training en ik coach mensen om regie te krijgen over hun eigen pad, zowel zakelijk als privé. Hierbij werk ik met het hoofd én met het lichaam. Waaronder met de adem. Als organisatieadviseur / programmamanager begeleid ik bedrijven op de thema’s talentontwikkeling, vitaliteit en innerlijk leiderschap. Daarnaast geef ik wekelijkse yogalessen, ademsessies en retraites. Ik daag je uit om te voelen wat goed voor je is. Voor nu en voor de toekomst.

Matchmaker

Binnenkort een nieuw gezicht!