Over ons

De woningcorporaties; WoonbronRessort WonenWbv Hoek van HollandWonen Midden-DelflandMaas wonen, VidomesHavensteder, SOR, Patrimonium Barendrecht, Wooncompas, Staedion, Maasdelta, Wooninvest, Trivire, Rondom Wonen, Woonplus, Wonen Wateringen, Sociale Verhuurders Haaglanden, Woningstichting Samenwerking, Waterweg WonenDe Goede Woning, 3B wonen, Fien Wonen, HW Wonen, Rhiant, Tablis Wonen, Woonkracht10 en de organisaties, KWHSVH en Maaskoepel, werken samen in Corporaties in Beweging. Het initiatief heeft als doel om medewerkers de mogelijkheid te geven om zelf regie te nemen over hun loopbaan in een snel veranderende arbeidsmarkt.

Dat klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Het vraagt van iedereen een open, ondersteunende en enthousiaste houding waarin ruimte wordt genomen en geboden om in beweging te komen. Om werk te vinden dat aansluit bij iemands passie en kracht. Werk dat bij je past en waarin talenten optimaal worden ingezet, geeft energie en zorgt ervoor dat ook je nog lang inzetbaar bent.

We richten ons op drie hoofdlijnen: bewustzijnsvergroting, ontwikkeling van vaardigheden en matching.

Corporaties in beweging wordt ondersteund door FLOW.

Projectleider

Jeff Boiten

Ik ben een 35 jarige vader, echtgenoot, sporter, coach en HR man in hart en nieren. Ik ben getrouwd met mijn vrouw Arine, en samen hebben wij twee kinderen Boaz van 6 en Lyv van 4. Met een achtergrond in arbeid- en organisatiepsychologie ligt mijn passie op het vlak van verandermanagement, organisatieontwikkeling en eigenlijk het op gang brengen van verandering in de breedste zin van het woord. Ik help mensen en/of organisaties graag verder, of het nou gaat om het persoonlijke of het zakelijke. Het goede gesprek is daarbij altijd de basis. Dus mocht Corporaties in Beweging iets voor jou/jullie kunnen betekenen, dan hoor ik dat graag!

Contactgegevens

Jeff is te bereiken via de mail  en op het telefoonnummer 06-511 674 91.

Projectleider

Mirella van den Hooven

Ik woon samen met mijn man, dochter (2009) en zoon (2011) in Berkel en Rodenrijs. Ik ben het liefste buiten in het bos of in de duinen. Ik lees graag romans/thrillers en vakliteratuur (onder het genot van een kop thee en stuk chocola), ga graag uit eten en op pad met mijn man en kids.

Tot 2020 werkte ik bij verschillende woningcorporaties in de rol van HR business partner. Sinds januari 2020 richt ik mij volledig op mijn eigen onderneming: Paktalent. Hierin kan ik mijn missie en passie volledig kwijt.

Ik werk als coach en trainer aan het hoofdthema innerlijk leiderschap en geef yogalessen. Dit doe ik zo’n twee dagen in de week. De overige twee dagen werk ik als programmamanager voor Corporaties in Beweging en heb ik tussendoor wat kleinere opdrachten/projecten voor andere woningcorporaties en FLOW.

Mijn aandachtsgebieden binnen Corporaties in Beweging: 
– Coördinatie van het traineeshipprogramma Thuisgeven
– In-door- en uitstroom
– Vitaliteit
– Interne communicatie & marketing

Contactgegevens

Mirella is te bereiken vi de mail en op het telefoonnummer 06-28 33 30 64.

Meer weten over Mirella?

https://www.linkedin.com/in/mirellavandenhooven/

www.paktalent.nl

Matchmaker

Yvonne van Helvoirt

Yvonne stelt zich binnenkort graag aan je voor!

Communicatieadviseur

Angelique van der Marel

Ik ben Angelique van der Marel, woon samen met man en 2 leuke meiden, waarvan er eentje al uit huis is en de tweede dit jaar op zichzelf gaat wonen. Ik werk inmiddels al 5 jaar voor Corporaties in Beweging en verzorg daar met heel veel plezier de communicatie.

Daarnaast werk ik 4 dagen bij woningcorporatie Rondom Wonen in Pijnacker en doe dit al meer dan 20 jaar met veel plezier. Omdat Rondom Wonen een kleine corporatie is hebben we hier meerdere ‘petten’ op en dat maakt het ook zo boeiend. Ik werk dan ook als bestuurssecretaris en communicatieadviseur.

Het werken voor CiB leek mij een leuke aanvulling op mijn huidige werkzaamheden en ook het contact met andere corporaties vind ik waardevol.