Over ons

De woningcorporaties; WoonbronRessort WonenWbv Hoek van HollandWonen Midden-DelflandMaas wonen, VidomesHavensteder, SOR, Patrimonium Barendrecht, Wooncompas, Staedion, Maasdelta, Wooninvest, Trivire, Rondom Wonen, Woonplus, Wonen Wateringen, Sociale Verhuurders Haaglanden, Woningstichting Samenwerking, Waterweg WonenDe Goede Woning, 3B wonen, Fien Wonen, HW Wonen, Rhiant, Tablis Wonen, Woonkracht10 en de organisaties, KWHSVH en Maaskoepel, werken samen in Corporaties in Beweging. Het initiatief heeft als doel om medewerkers de mogelijkheid te geven om zelf regie te nemen over hun loopbaan in een snel veranderende arbeidsmarkt.

Dat klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Het vraagt van iedereen een open, ondersteunende en enthousiaste houding waarin ruimte wordt genomen en geboden om in beweging te komen. Om werk te vinden dat aansluit bij iemands passie en kracht. Werk dat bij je past en waarin talenten optimaal worden ingezet, geeft energie en zorgt ervoor dat ook je nog lang inzetbaar bent.

We richten ons op drie hoofdlijnen: bewustzijnsvergroting, ontwikkeling van vaardigheden en matching.

Corporaties in beweging wordt ondersteund door FLOW.

Projectleider

Jeff Boiten

Ik ben een 35 jarige vader, echtgenoot, sporter, coach en HR man in hart en nieren. Ik ben getrouwd met mijn vrouw Arine, en samen hebben wij twee kinderen Boaz van 6 en Lyv van 4. Met een achtergrond in arbeid- en organisatiepsychologie ligt mijn passie op het vlak van verandermanagement, organisatieontwikkeling en eigenlijk het op gang brengen van verandering in de breedste zin van het woord. Ik help mensen en/of organisaties graag verder, of het nou gaat om het persoonlijke of het zakelijke. Het goede gesprek is daarbij altijd de basis. Dus mocht Corporaties in Beweging iets voor jou/jullie kunnen betekenen, dan hoor ik dat graag!

Contactgegevens

Jeff is te bereiken via jeffrey.boiten@publiek.nl en op het telefoonnummer 06-511 674 91.

Projectleider

Mirella van den Hooven

Ik woon samen met mijn man, dochter (2009) en zoon (2011) in Berkel en Rodenrijs. Ik ben het liefste buiten in het bos of in de duinen. Ik lees graag romans/thrillers en vakliteratuur (onder het genot van een kop thee en stuk chocola), ga graag uit eten en op pad met mijn man en kids.

Tot 2020 werkte ik bij verschillende woningcorporaties in de rol van HR business partner. Sinds januari 2020 richt ik mij volledig op mijn eigen onderneming: Paktalent. Hierin kan ik mijn missie en passie volledig kwijt.

Ik werk als coach en trainer aan het hoofdthema innerlijk leiderschap en geef yogalessen. Dit doe ik zo’n twee dagen in de week. De overige twee dagen werk ik als programmamanager voor Corporaties in Beweging en heb ik tussendoor wat kleinere opdrachten/projecten voor andere woningcorporaties en FLOW.

Mijn aandachtsgebieden binnen Corporaties in Beweging: 
– Coördinatie van het traineeshipprogramma Thuisgeven
– In-door- en uitstroom
– Vitaliteit
– Interne communicatie & marketing

Contactgegevens

Mirella is te bereiken via mirella.vandenhooven@publiek.nl en op het telefoonnummer 06-28 33 30 64.

Meer weten over Mirella?

https://www.linkedin.com/in/mirellavandenhooven/

www.paktalent.nl

Matchmaker

Collin Drabbe

Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn vrouw en dochter van zes maanden in Voorburg. Afgelopen jaren ben ik verantwoordelijk geweest voor het detacheren bij Woningcorporaties in geheel Zuid-Holland. Omdat mijn hart sneller ging kloppen van alle verhalen van de medewerkers, die ik detacheerde, heb ik mijn hart gevolgd en heb ik gesolliciteerd bij WoonInvest als Woonconsulent Leefbaarheid.
Persoonlijk weet ik hoe belangrijk de juiste match is en hoe het is om uit je comfortzone te stappen. Graag ga ik het gesprek aan met corporaties en medewerkers om te kijken hoe we samen de juiste match kunnen vinden/maken.

Contactgegevens

Collin is te bereiken via matchmaker@corporatiesinbeweging.nl.

Matchmaker

Yvonne van Helvoirt

Yvonne stelt zich binnenkort graag aan je voor!

Projectassistent

Anita Nooteboom

Mijn naam is Anita Nooteboom, moeder van 3 kinderen waarvan er nog 2 thuis wonen. In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis of ben ik op het water te vinden. Mijn vriend heeft een bootje en in de zomer varen we graag door Leiden of zijn we te vinden op de Hollandse plassen.

Op 1 februari ben ik gestart als projectassistent. Ik ga mij binnen CIB bezig houden met de organisatie van workshops/webinars en de opleidingenadministratie.  Hier heb ik heel veel zin in! Dit ga ik naast mijn huidige werkzaamheden doen. Al 20 jaar werk ik met veel plezier als secretaresse bij Waterweg Wonen. Wie weet kom ik je snel eens (digitaal) tegen.

Contactgegevens

Anita is te bereiken via info@corporatiesinbeweging.nl.

Communicatieadviseur

Angelique van der Marel

Ik ben Angelique van der Marel en woon samen met man en 2 leuke meiden, waarvan er eentje al uit huis is en de tweede dit jaar op zichzelf gaat wonen. Ik werk inmiddels al bijna 5 jaar voor Corporaties in Beweging en verzorg daar met heel veel plezier de communicatie. Dat doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met Jeff, Collin, Anita en Joyce.

Ik werk daarnaast 4 dagen bij woningcorporatie Rondom Wonen in Pijnacker en doe dit al zo’n 20 jaar met veel plezier. Omdat Rondom Wonen een kleine corporatie is hebben we hier meerdere ‘petten’ op en dat maakt het ook zo boeiend. Ik werk dan ook als bestuurssecretaris en communicatieadviseur.

Het werken voor CiB leek mij een leuke aanvulling op mijn huidige werk en ook het contact met de andere corporaties vind ik een fijne bijkomstigheid.