Nieuw stuurgroeplid Hanneke Vliet Vlieland

We zijn blij dat we Hanneke Vliet Vlieland, directeur bestuurder van 3B Wonen, als lid van onze stuurgroep mogen verwelkomen. Graag stelt ze zich aan je voor.

Ik ben Hanneke, 53 jaar en sinds 5 jaar directeur bestuurder van 3B Wonen. 3B Wonen is 4 jaar geleden deel gaan nemen aan Corporaties in Beweging omdat ik het een hele mooie manier van samenwerken vind op een belangrijk thema.

Ervaring met Corporaties in Beweging
Ik heb al veel plezier gehad van onze deelname in CiB. Op dit momenten werken er bijvoorbeeld 2  ex-trainees en 2 trainees van Thuisgeven bij ons die van hele grote meerwaarde zijn.

Mensen in beweging brengen als stuurgroeplid 
Ik ben dan ook vereerd dat ik nu ook onderdeel ben van de stuurgroep. Op deze manier wil ik me inzetten met CiB om mensen bij woningcorporaties in beweging te brengen. Dat in beweging brengen is een passie van mij, letterlijk bijvoorbeeld met hardlooptrainingen die ik in mijn vrije tijd geef, maar figuurlijk breng ik mensen en organisaties graag in beweging. Ik heb er zin in om dat met de leuke collega’s van CiB verder op te gaan pakken komende tijd.