Terugblik event 27 juni 2019

Op donderdag 27 juni was het event “Jouw toekomst is nu” in het World Hotel Wings te Rotterdam. De hangar nabij vliegveld Rotterdam Airport was gezellig vol, met zo’n 155 deelnemers van de inmiddels 17 aangesloten corporaties en de organisaties SVH en Maaskoepel.

Na een inleiding van Jacco Maan, bestuurder van Vidomes, werd de middag geopend door expeditieleider en bergbeklimmer Wilco van Rooijen. Met een inspirerend verhaal en adembenemende beelden gaf hij een presentatie over zijn indrukwekkende expedities naar de K2, de Mount Everest en de Noord- en Zuidpool en wist hij de zaal meer dan een uur te boeien.

Na de opening konden de deelnemers in 2 workshoprondes diverse workshops volgen. Banen veranderen, de technologische ontwikkeling gaat steeds sneller en hoe hou je jezelf dan fit in al deze ontwikkelingen? Daar werd in de workshoprondes alle aandacht aan besteed. De workshops varieerden van mindful werken, digitale detox, omdenken naar business aikido, leidinggeven aan je oermens, tot aan aanpak van schulden, robots nu en in de toekomst, design thinking, digitalisering, etc.

Na de workshops was er een gezellige borrel, waar werd nagepraat over de middag.

Wij hopen dat jullie een leuk event hebben gehad. Via onderstaande link kun je nog even nagenieten van het event.

https://youtu.be/GpEGnLGeOwk