Online event voor en door leidinggevenden

“Een nieuwe mijlpaal in het bestaan van Corporaties in Beweging! Een online event voor leidinggevenden, door leidinggevenden van de aangesloten corporaties. Delen met elkaar, leren van elkaar, dat is waarvoor we bestaan! De corporaties verbinden met elkaar.
Met een prachtige interactieve lezing van Hedy van den Berk en Linde Peters van bureau TSWT vanuit HAL4 aan de Maas. Uitzicht op de nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam!
Met dank aan STORMPUNT voor het begeleiden van de dag. En fantastische workshops van Marianne Levering en Arianne Van Geel met “het brein achter verandering”, “de digitale transformatie” van Jacco Maan en Madelon Spee, “van woorden naar daden” door Hedy van den Berk, Debora Smits en Aimée Tops en “cultuur natuurlijk” door Frans Desloover en Marieke Kolsteeg. Grote dank aan iedereen voor de bijdrage aan dit event!

We hebben de lezing van Hedy en Linde opgenomen dus, als je graag de lezing van Hedy en Linde wilt zien, dan kun je klikken op deze link. Hedy heeft in deze lezing de primeur voor Havensteder!