Onderzoek leerbehoefte bij corporaties

Onderzoek leerbehoefte bij corporaties
FLOW doet onderzoek naar de leerbehoefte bij corporaties. Zij willen graag zoveel mogelijk informatie bij medewerkers, HR en leidinggevenden ophalen middels een online vragenlijst. Ze gebruiken dit om in de toekomst meer relevante leerproducten/activiteiten te ontwikkelen.

Onderzoek naar jouw leerbehoefte
Wil jij meedenken over wat er nodig is om jouw functie goed te kunnen uitvoeren? Nu en in de toekomst? En wil jij bijdragen aan een leeraanbod dat perfect aansluit bij wat nodig is in jouw vakgebied? Grijp dan nu je kans! 

Kies voor de vragenlijst die past bij jouw functie/rol. We zien je input graag tegemoet!

Ik ben medewerker

Ik ben leidinggevende, directie en/of bestuur

Ik ben HR/Leerverantwoordelijke

Waarom dit onderzoek?
Onlangs heeft Aedes het onderzoek “werken in de corporatie van de toekomst” laten uitvoeren. De onderzoekers hebben in kaart gebracht door welke ontwikkelingen het werk in corporaties het meest gaan veranderen. Deze ontwikkelingen zijn vertaald naar de verschillende vakgebieden die je ook op watdoejijmorgen.nl ziet. Bijvoorbeeld: wat betekent de vergrijzing voor iemand in het vakgebied Financiën? Of welke impact heeft big data op iemand die zich bezighoudt met onderhoud & beheer van de woningen? En wat vraagt dat dan van jou als medewerker? Welke kennis, vaardigheden en competenties zijn voor jou essentieel om je werk goed te kunnen blijven doen?

Op watdoejijmorgen.nl willen we leeractiviteiten aanbieden die jou hierbij ondersteunen. In de vragenlijst geef je antwoord op welke onderwerpen je in het leeraanbod zeker terug wilt zien. Maar ook zijn we nieuwsgierig naar hoe makkelijk jij jouw leeractiviteiten kunt vinden en hoe jij het liefste leert. Neem je graag deel aan een training of cursus of ben je op zoek naar andere manieren om te leren? Bijvoorbeeld op je eigen werkplek?

Na afloop van het onderzoek zullen de resultaten gepubliceerd worden op de website en in de nieuwsbrief van www.watdoejijmorgen.nl. Je kunt je voor de nieuwsbrief aanmelden door hier te klikken.