Nieuwe loopbaancoach Lucy Barreiro de León

Loop je vast in je persoonlijke ontwikkeling, heb je nieuwe inzichten nodig voor de volgende stap, twijfel je over je kwaliteiten als leider, wil je je (persoonlijke-) doelen herformuleren of zoek je een sparringpartner die luistert en met je meedenkt? Dan is het belangrijk dat je je het volgende realiseert. Een succesvolle carrière begint bij zelfkennis; weten wie je écht bent. Leer jezelf goed kennen en definieer wat jij belangrijk vindt. En als je dit duidelijk hebt, leef hier dan ook vol passie, bezieling en ambitie naar. Dit is namelijk dé basis voor succes.

Soms word je belemmerd door persoonlijke overtuigingen, aannames en saboterende gedachten. Soms heb je gewoon iemand nodig die je verder op weg helpt of inspireert met andere visies. Het getuigt van kracht als je je kwetsbaar durft op te stellen. Mijn coaching richt zich dan ook op jou, de mens achter de professional.

Ik ben een gediplomeerd professional Trainer & Coach en Change Manager. Daarnaast heb ik als manager bij diverse bedrijven jarenlange ervaring opgedaan. Maar ik ben vooral Lucy. Compassievol, maar ik kom direct tot de kern! Door een combinatie van de zachte en harde benadering; ik kan me in jou als mens inleven maar ik provoceer je door scherp en direct te zijn. Op deze wijze zal ik je in staat stellen jezelf nóg beter te leren kennen en de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling vastberaden te nemen.