Matchmaker Karen van der Pauw

Ben je op zoek naar een stageplek, een tijdelijk project (bijvoorbeeld in combinatie met je huidige werk), een andere functie of een klus, binnen of buiten de sector?

Dan kun je je vraag neerleggen bij Karen van der Pauw. Zij is matchmaker die vraag en aanbod in het project kent en ontsluit. Wat doet Karen?

Zij zoekt voor jou naar mogelijkheden om stage te lopen bij de corporaties, in je eigen functie of in een andere functie waar je meer van wilt weten.
Zij haalt werkervaringsplekken bij managers en HR op en biedt ze aan op onze internetsite maar ook op het kansenportaal.

Zij voert intakegesprekken met werkgevers en werknemers en kijkt waar een match te maken is, zodat de corporatie en de medewerker elkaar kunnen helpen.

Maar zij kan ook helpen met cv’s, sollicitatiebrieven of LinkedIn-profielen.

Wie is Karen?

Karen van der Pauw, HR Business Partner bij Wooncompas is sinds maart 2020, met veel plezier, werkzaam binnen de corporatiesector. Zij heeft hiervoor als interimmer gewerkt en veel verschillende bedrijven gezien. Ook heeft zij LinkedIn trainingen voor onder andere recruiters en werkzoekenden gegeven en gewerkt als loopbaancoach.

“Uit eigen ervaring weet ik hoe leuk het is om bij verschillende bedrijven te werken en in de keuken te kijken. Niet voor niets zei ik toen ik in 2001 voor mezelf begon dat ik ‘legaal’ ging jobhoppen. De afgelopen jaren heb ik regelmatig mensen begeleidt bij het vinden van nieuw werk. Ik vind het enorm fijn om iemand even dat zetje te geven of zelfs iemand ergens te kunnen aanbevelen.”

Ben je nieuwsgierig naar wat Karen voor jou kan betekenen of misschien wil je meer informatie over de ontwikkelcoaches? Je kunt haar bereiken via mail of telefoon.

Mail Karen via matchmaker@corporatiesinbeweging.nl of bel 06-301 28 554.