Matchmaker Xochitl de Vries

Ben je op zoek naar een stageplek, een tijdelijk project (bijvoorbeeld in combinatie met je huidige werk), een andere functie of een klus, binnen of buiten de sector?

Dan kun je je vraag neerleggen bij Xochitl de Vries. Zij is matchmaker die vraag en aanbod in het project kent en ontsluit. Wat doet Xochitl?

Zij zoekt voor jou naar mogelijkheden om stage te lopen bij de corporaties, in je eigen functie of in een andere functie waar je meer van wilt weten.
Zij haalt werkervaringsplekken bij managers en HR op en biedt ze aan op onze internetsite maar ook op het kansenportaal.

Zij voert intakegesprekken met werkgevers en werknemers en kijkt waar een match te maken is, zodat de corporatie en de medewerker elkaar kunnen helpen.

Maar zij kan ook helpen met cv’s, pitches en LinkedIn-profielen.’

WIE IS XOCHITL?

Xochitl de Vries, consulent beheer bij bij Waterweg wonen is al 20 jaar, met veel plezier, werkzaam binnen de corporatiesector. Zij heeft verschillende functies gehad en is op dit moment bezig een switch te maken naar HR. Dit begint met de rol van matchmaker!

Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is, wanneer iemand net dat zetje geeft om een volgende stap te zetten, even meekijkt naar je cv of sollicitatiebrief, of je koppelt aan iemand of een organisatie waar je een (tijdelijke) opdracht kan doen, stage kan lopen, ervaring kan opdoen om zo jezelf te blijven ontwikkelen en je talenten te benutten. Die iemand wil ik graag voor jou kunnen zijn!”

Ben je nieuwsgierig naar wat Xochitl voor jou kan betekenen of misschien wil je meer informatie over de leer-/loopbaancoaches? Je kunt haar bereiken via mail of telefoon.

Mail Xochitl via xochitl.devries@waterwegwonen.nl of bel 06-43 44 14 03