Flow, De Corporatie Academie en de regionale samenwerkingen werken samen met maandthema’s. Voor maart hebben we Duurzaam wonen op de kalender!

Duurzaam wonen is essentieel om het comfort en welzijn van huurders te waarborgen, terwijl het ook helpt om de impact op het milieu te verminderen en energie-efficiëntie te verbeteren. Dankzij een breed scala aan energiebronnen zoals zonne-energie, windenergie en geothermische energie kunnen we onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderen. Nieuwe ontwikkelingen, zoals energiebeheersystemen en groene bouwmaterialen, dragen bij aan deze overgang. Het is van groot belang dat wij kennis blijven actualiseren om snel te kunnen inspelen op veranderingen.

Tools om je kennis te vergroten
We hebben voor jou op een rij gezet wat je nog meer kunt doen om jouw kennis te vergroten! Op de poster vind je trainingen, podcasts, interessante informatie en handige tips en tricks. Let op; open de juiste flyer. Het verschil zit ‘m in of jouw corporatie wel of niet lid is van De Corporatie Academie:

Webinar hittestress

Op 21 maart om 13.00 uur is het GRATIS webinar Hittestress: hoe voorkom je hete hoofden? Deze webinar wordt gegeven door Tom Thomaes en Froukje de Vries. Schrijf je hier in: