Gluren bij de buren? Het kan dit voorjaar!

Op 14 mei trappen Corporaties in Beweging (CiB) en Bloei het Inspiratiefestival af. Tijdens deze ‘kick-off’ van het Inspiratiefestival nemen diverse specialisten je mee in de wondere wereld van werkgeluk en eigenaarschap, en hoe die twee termen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. 

De inschrijving opent 15 maart, houd watdoejijmorgen.nl en de Corporatie Academie in de gaten en meld je aan! En blokkeer de middag van 14 mei in ieder geval alvast in je agenda. De kick-off vindt plaats in Het Wapen van Zoetermeer. 

Het Inspiratiefestival

Van 14 mei tot en met 14 juni inspireren corporaties en andere organisaties elkaar vervolgens een maand lang met gratis meeloopstages, interessante webinars en superleuke inspiratiesessies. Een uitgelezen kans om bij elkaar in de keuken te kijken! Doel? Van elkaar leren en elkaar inspireren!

Hoe werkt het?

Je kunt dit als organisatie en persoon zo groot en klein maken als je zelf wilt: van een dag(deel) iemand met je mee laten lopen tot het geven van een webinar of een uurtje online vertellen over je werk of een gaaf project dat je onlangs hebt afgerond. Allemaal mogelijke en welkome ingrediënten voor het inspiratiefestival. Ook voor enthousiastelingen met een drukke agenda zijn er dus volop mogelijkheden om aan te schuiven.

Anderen laten proeven of zelf nieuwsgierig geworden naar exotische keukens?
Laat uiterlijk 1 maart aan jouw eigen HR afdeling weten wat je wil aanbieden. En noteer 15 maart in je agenda! Vanaf die datum kun je je inschrijven voor de diverse activiteiten én de kick-off. Volg ons op LinkedIn voor een reminder. 🙂

Even sparren over de ingrediënten voordat je iets aanbiedt?
Dat kan! Neem contact op met programmamanager Jeff Boiten op 06 19 55 72 21.