Durf jij de uitdaging aan?

De woningcorporaties; Vidomes, Havensteder, WVH, Ressort Wonen, Wooncompas, Woningstichting Samenwerking, 3B wonen, Waterweg Wonen, Rondom Wonen, Wonen Wateringen en de samenwerkingspartner Maaskoepel zijn samen op zoek naar afgestudeerde hbo’ers en wo’ers.
Vanuit Corporaties in beweging, een regionaal samenwerkingsverband van 22 corporaties in de regio Zuid Holland , bieden zij een uniek traineetraject aan. Wil jij 1,5 jaar mee doen aan een uitdagend traineeprogramma en kun je starten op 1 februari 2021, lees dan snel verder.

 

Wie wij zoeken

Gaat je hart sneller kloppen van vraagstukken op het gebied van leefbaarheid & wonen en wil je werken bij deze organisaties met kwaliteit? Houd je van een uitdaging en weet jij met jouw creativiteit ze te inspireren?

Ben je maximaal 2 jaar geleden afgestudeerd in de richting van ICT, bedrijfs- (technische) bestuurs- of organisatiekunde, sociologie, psychologie, sociale geografie, sociale wetenschappen, financieel, bouwkunde of vastgoed en makelaardij? Heb je een groot sociaal hart èn wil je 1,5 jaar intensief met je (persoonlijke) ontwikkeling aan de slag? Dan zoeken wij jou! Een ondernemende trainee die binnen en buiten de grenzen van zijn/haar expertisegebied zin heeft om zich te gaan vastbijten in uitdagende vraagstukken. Heb je een financiële of technische achtergrond, dan moet je zeker reageren! We hebben verschillende opdrachten waarbij je een financiële, technische of bouwkundige achtergrond goed kunt gebruiken.

 

Het traineeprogramma

Je werkt 1,5 jaar zelfstandig aan opdrachten binnen een team of afdeling binnen één van de volgende clusters: sociaal en maatschappelijk, staf- en interne dienstverlening (HR, communicatie, ICT, Financiën) of de cluster vastgoed (beheer, ontwikkeling en beleid).


Elk half jaar heb je een nieuwe opdracht bij één van de organisaties. Kleine, grote corporaties en de samenwerkingspartners komen voorbij, allemaal met hun eigen dynamiek en vraagstukken. Het is een programma voor mensen die willen ontdekken, leren en werken.

 

Een woningcorporatie staat voor prettig en betaalbaar wonen en het huisvesten van kwetsbare mensen. De koepels ontwikkelen samen met de aangesloten corporaties beleid op het gebied van o.a. woonruimtebemiddeling en stimuleren de corporaties hun ideeën, wijsheden en visies met elkaar te delen. Een grote maatschappelijke betrokkenheid en een sociaal hart zijn dus onmisbaar.

 

Persoonlijk ontwikkelprogramma

Binnen het traineeprogramma neem je deel aan een persoonlijk ontwikkelprogramma. Samen met je collega-trainees volg je leerzame dagen die gaan over o.a.; persoonlijk leiderschap, besluitvorming, presentatietechnieken, conflicthantering. Je hebt intervisie met elkaar, je wordt begeleid door de organisatie zelf en vanuit Corporaties in beweging krijg je ondersteuning.

 

Wij bieden

Wij bieden jou een traineeship aan voor 1,5 jaar met een marktconform salaris. Een verklaring omtrent gedrag is onderdeel van de procedure. Na dit traineeship kun je overal aan de slag, in ieder geval binnen de corporatiebranche en misschien wel gelijk bij 1 van de 22 aangesloten corporaties!

 

Interesse?
Denk jij het creatieve en ondernemende talent te zijn voor dit traineeship? Dan nodigen we je graag uit vóór maandag 9 november te solliciteren, via het opsturen van jouw CV en motivatie via deze link.
De online selectiedagen zijn op woensdag 2 en donderdag 3 december 2020.
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Renate van Dam, projectleider Corporaties in beweging, telefoon 06 5116 7491.