Corporaties in Beweging is per 1 januari 2024 op zoek naar drie STUURGROEPLEDEN

“Ben jij een verbinder die het leuk vindt ons samenwerkingsverband door te
laten groeien”

Corporaties in Beweging is een samenwerkingsverband waaraan 29 organisaties deelnemen. Deze hebben commitment afgegeven om samen te werken op het gebied van organisatieontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Zo organiseren wij intervisiegroepen, stages, evenementen en workshops om medewerkers in beweging te houden. En hebben we ons eigen traineeprogramma. Sinds een jaar hebben we ook de krachten gebundeld op het thema arbeidsmarkt, om zo meer aanwas van buiten te genereren.

Omdat we het belangrijk vinden dat ook binnen de stuurgroep steeds verschillende stemmen te horen zijn, wordt er van tijd tot tijd gewisseld en zo zijn er op dit moment enkele vacatures.

Jij bent een professional die:

 • werkzaam is als directeur-bestuurder of (senior)manager;
 • samenwerken niet meer dan normaal vindt en dat ook uitdraagt;
 • het een uitdaging vindt om samen met collega stuurgroepleden en de programmamanagers Corporaties in Beweging continue te verbeteren;
 • bereid is tijd te besteden aan het samenwerkingsverband. Hoeveel tijd is lastig te zeggen, maar je kunt in ieder geval hieraan denken:
  ○ 4 vergaderingen per jaar, 2x fysiek en 2x online;
  ○ 1 a 2 evenementen per jaar (voor- en najaar) waar je aanwezigheid wordt gewaardeerd;
  ○ tussentijdse overleggen voor besluitvorming;
 • bereid is in de provincie Zuid Holland te reizen;
 • zich wil verbinden aan Corporaties in Beweging, in ieder geval voor twee jaar en mogelijk langer!

Wat kun je verwachten
Je krijgt een kort inwerkprogramma van de stuurgroepvoorzitter en de programmanagers. Je krijgt de gelegenheid om een mooie bijdrage te leveren aan Corporaties in Beweging, een succesvol en groeiend samenwerkingsverband.

Ben jij het stuurgroeplid dat wij zoeken?
Solliciteer dan voor maandag 2 oktober 2023 via contact@corporatiesinbeweging.nl. We ontvangen graag een korte motivatie van je. Meer weten over de rol? Bel dan met Leander van Waardenburg (06 51 85 82 48) of met Jeff Boiten (06 51 16 74 91).
Verder goed om te weten: Er lopen reeds gesprekken met kandidaten.