Hoe krijg je medewerkers enthousiast voor vitaliteitsinitiatieven?
Na lang zwoegen staat vitaliteit dan eindelijk bovenaan de HR-agenda, je besteed veel tijd aan het bedenken van een fantastisch initiatief; een stappen challenge, vitaliteitsweek of een sportschool abonnement voor iedereen! Maar na een aantal maanden blijkt dat er niet genoeg medewerkers meedoen en dat de meeste zijn afgehaakt.

Het meekrijgen van medewerkers voor een langere periode is een van de belangrijkste en lastigste onderdelen van een vitaliteitsplan. Hoe spreek je de medewerkers aan? Hoe hou je ze betrokken en geboeid?

Samen gezond & verbonden
In deze workshop leer je de drie belangrijkste aspecten waar een goed vitaliteitsplan aan moet voldoen om medewerkers mee te krijgen en ze geboeid te houden.

De spreker
Gijs Limborgh is een van de oprichters van de snelst groeiende gezondheidsapp voor bedrijven; NewU (www.newu-app.io). NewU is een gezondheidsapp waar medewerkers anoniem of samen met collega’s aan hun gezondheid kunnen werken. NewU wordt op dit moment in 7 landen gebruikt. NewU is actief betrokken bij de introductie en heeft veel ervaring opgedaan met de ins & outs van vitaliteitsinitiatieven.

Deelnemen is kosteloos
De workshop is gratis en zal plaatsvinden op donderdag 9 juni om 16.30. Je kan online deelnemen via een speciale link. Je kan je inschrijven door een mail te sturen naar gijs@newu-app.com met je naam, e-mailadres en bij welke corporatie je werkzaam bent.