Wacht niet tot morgen
Zoek een maatje
Begin vandaag!

Wat is Greenhabit?

Greenhabit is een 12-weeks programma, waarin je aan je fysieke en mentale gezondheid werkt. Dit doe je samen met een zelfgekozen buddy aan de hand van een app/game. Je bepaalt zelf wat en met wie je iets deelt. Je mag zelf kiezen op welk moment je start met Greenhabit. Als je nu start, kan je straks fitter de zomer in.

Hoe gezond ben jij?

Jouw fysieke en mentale gezondheid is een groot goed. Als je fit en gezond bent kun je het beste uit jezelf halen, ervaar je meer plezier en ben je gelukkiger. Tijdens de ‘Greenhabitreis’ leer je in kleine stapjes gezonde gewoontes aan, zoals goed voor jezelf zorgen, een goede balans vinden, het bereiken van een gezond gewicht en jezelf energieker voelen. Gedurende het programma maak je gebruik van de ondersteuning van je ‘buddy’, zodat de gezonde stapjes eenvoudiger genomen kunnen worden.

Samen sterker

Jij en je buddy (uit de privé-omgeving of een collega) doorlopen het programma onder begeleiding van een van onze ontwikkelcoaches. Via de Greenhabit app ontvang je dagelijks berichten, uitdagingen en metingen om je gezondheid een boost te geven. Hierin kies je je eigen doelen en bepaal jij zelf het tempo. Greenhabit is geschikt voor iedereen die gemotiveerd is om aan gezondheid te werken. Mocht je samen met een collega deelnemen aan het programma, dan volstaat één inschrijving.

Het Greenhabit pakket

Je ontvangt een pakket met daarin het Greenhabit boek, een waterfles en drie beloningen die je mag uitpakken op specifieke momenten in jouw ‘Greenhabitreis’. Ga naar greenhabit.nl/game voor meer informatie over de Greenhabit app en bekijk de introductiefilmpjes

Hoe werk het?

Bij deelname installeer je de app en vul je je adresgegevens in om de Greenhabit pakketten te ontvangen. Je zorgt er zelf voor dat één van de twee pakketten bij je buddy terecht komt. Vervolgens begint het avontuur waarbij je dagelijks, via je telefoon, een schatkistje opent met daarin berichten, uitdagingen en metingen. De app beschikt over een persoonlijk gezondheidsdashboard, dat je persoonlijke vooruitgang inzichtelijk maakt. Alle gegevens en metingen blijven hierbij privé en zijn niet inzichtelijk voor anderen. Corporaties in Beweging, BLOEI en Corpo Connect ZHZ hebben zelf alleen inzicht in geanonimiseerde gegevens op groepsniveau.

Programma

Greenhabit is een vast programma van 12 weken waar je gemiddeld 10 à 15 minuten per dag mee bezig bent.

Investering

Collega’s van de aangesloten corporaties van BLOEI, CorpoConnect ZHZ en Corporaties in Beweging kunnen zich als duo kunnen aanmelden voor € 250 per duo. Geen collega om je mee in te schrijven? Geen probleem! Meld je samen aan met je broer/zus, vriend/vriendin, buurman/-vrouw etc. Begeleiding wordt gratis verzorgd door onze ontwikkelcoaches

Aanmelden

Je kunt je alleen als duo aanmelden. Stuur een mail met de gegevens van jou en jouw buddy naar contact@corporatiesinbeweging.nl. Jullie kunnen op ieder gewenst moment starten.

Benieuwd naar ervaringen?

Onze ontwikkeladviseurs volgden zelf ook het programma van Green Habit en schreven een blog over hun ervaringen.

Meer info over Greenhabit? Check de flyer: