Mijn naam is Bianka en ik ben werkzaam bij Stichting Havensteder als senior HR adviseur. Inmiddels werk ik al 23 jaar bij deze organisatie en ik weet als geen ander hoeveel mooie loopbaanmogelijkheden er zijn, wanneer je bereid bent te investeren in jezelf.
Ooit begonnen als baliemedewerker en via de afdelingen verhuur, debiteuren/crediteuren en HR administratie beland in mijn huidige rol. Mijn interesse gaat uit naar alles wat te maken heeft met ons welzijn. Zo ben ik mindfulness- en vitaliteitscoach, yogadocent en verdiep ik mij in gezonde voeding. Ik geloof in persoonlijke kracht en vanuit die kracht kunnen mooie dingen gebeuren. Ik geloof ook sterk in zelf de regie pakken over jouw loopbaan en over jezelf. We kunnen zoveel meer dan dat we denken.
En ik vind het leuk om hier samen met anderen mee aan de slag te gaan. Om hen te helpen de beste versie van zichzelf te worden.