MAANDAG 19 april en MAANDAG 31 mei organiseert Corporaties in Beweging het mini-event ‘VITAAL “aan” BLIJVEN NA JE 50e’.

De inloop is om 13 uur, met gelegenheid tot netwerken, ook als we online gaan. De workshops die we aanbieden, zijn van 13.30 uur tot 16.30 uur. Uiteraard is er ook in de pauze gelegenheid tot netwerken en kennismaken.

De hele middag is er ruimte voor Jeff Boiten van WoonInvest om in sessies van zo’n 15 minuten toelichting te geven op het persoonlijkheidsprofiel ‘Predictive Index’. Dit profiel meet drijfveren en daaraan gekoppelde behoeften en gedragingen.
Vind je het leuk om meer inzicht te krijgen in jezelf? En vooral ook om te weten wat je kunt met de nieuwe inzichten? Meld je dan aan in dit formulier! Je krijgt de vragenlijst van tevoren toegestuurd.

In het formulier dien je aan te geven voor welke dag jij, je inschrijft. En voor welke workshop. Je kunt kiezen uit:

Workshop VITALOGIE!
Hoe blijf je “aan” en vitaal na je 50e? Jij hebt de regie! Iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn. Energie is een belangrijkste voorspeller voor succesvol fit & vitaal ouder worden. Het is een ambitie van veel mensen. Maar hoe bereik je dat? Klaas Koster, de eerste vitaloog van Nederland, neemt je in deze workshop mee in de wereld van de Vitalogie! Door het bijwonen van deze workshop ‘Vitalogie’ zal je:

  • inzicht krijgen in de verschillende energiebronnen van de Vitaliteitsschijf van Vijf;
  • een een succesformule voor gedragsverandering leren;
  • leren denken om een bochtje en op een andere manier naar een probleemsituatie kijken, je gebruikt de energie van het probleem voor iets nieuws;
  • positiever aankijken tegen stress en minder stress ervaren;
  • praktische tips en oefeningen ontvangen om zelf ook een vitaal ‘leider’, en daarmee een inspirerend voorbeeld te zijn. Met als resultaat: meer energie en creativiteit, een positievere mindset, meer verbinding en een energiekere samenwerking met collega’s.

Workshop Veerkracht en hou je brein fit! (Ontketen je inner Pippi Langkous!)
Tijdens deze interactieve inspiratieworkshop krijg je een nieuwe, frisse breinbril opgezet en krijgt je mindset een flinke boost. Je krijgt inzicht in de plasticiteit en gebruiksaanwijzing van je eigen (ouder wordende) brein. Je ontdekt dat het 50+ brein ook extra kansen biedt! Daarnaast staan we stil bij de impact van je eigen overtuigingen en krijg je concrete tips om je brein fit en in de ontwikkelstand te houden. Kortom deze workshop geeft je inzicht en handvaten om je inner Pipi Langkous te ontketenen: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan”.

Workshop 50 plus en Duurzaam Inzetbaar
In deze inspirerende workshop wissel je interessante ervaringen uit met elkaar en ontdek je nieuwe mogelijkheden om energiek en succesvol te zijn in werk en leven. Er breekt een nieuwe levensfase voor je aan en er verandert het nodige in je (werkende) leven. In deze workshop leer je hier positief mee om te gaan en wordt je gestimuleerd om je kwaliteiten en ervaring als 50-plusser goed te benutten. Zo behoud je plezier in je werk en blijf je duurzaam inzetbaar.
Jouw resultaat:

  • Je ziet mogelijkheden je ambities vorm te geven passend in deze levensfase;
  • Je maakt optimaal gebruik van je ervaring en capaciteiten;
  • Je weet ook tijdens veranderingen hoe je plezier in je werk kunt behouden;
  • Je houdt je mentale energie op peil;
  • Je doet nieuwe inspiratie op voor de toekomst