Melissa van Koppen

06 – 46 06 22 04

melissa@hetflowatelier.nl

Ken je dat, flow? Het moment dat je de tijd vergeet, dat je aan het knallen bent? Dat je voldoende uitdaging én voldoende ontspanning ervaart?

Natuurlijk zit je niet continu in die flow. Maar als jij werk doet dat je leuk vindt, lekker in je vel zit, geluk én plezier ervaart in je werk en het gevoel hebt dat je grip hebt op je werk, dan is de kans groot dat je geregeld je flow vindt.

Mijn naam is Melissa van Koppen en ik heb meer dan 6 jaar met veel plezier bij Vidomes gewerkt als Projectleider bij het Projectenbureau. Sinds 1 april heb ik mijn eigen onderneming, het Flowatelier, maar ik mag tot 1 juli aanblijven bij Corporaties in Beweging als ontwikkelcoach. Hoe gaaf dat ik jou nog mag helpen om jouw flow te vinden! Dat kan bijvoorbeeld door met elkaar in gesprek te gaan over jouw baan om te kijken waar jij energie van krijgt of hoe je slimmer je werk indeelt. Of misschien wil je ontdekken waar je naar toe kunt ontwikkelen. Dan gaan we samen verkennen wat er nog meer mogelijk is en wat bij jou past.

Daarnaast geef ik bij Corporaties in Beweging verschillende workshops over o.a. timemanagement en persoonlijke ontwikkeling.

Spreken wij elkaar binnenkort?