Woonstichting Samenwerking

Samenwerking staat voor de basisprincipes van volkshuisvesting: het op collectieve wijze realiseren van goede kwalitatieve en betaalbare woningen voor een brede doelgroep, zonder winstoogmerk.

Kernwaarden van Samenwerking zijn

  • Dichtbij & Samen
  • Professioneel & betrouwbaar
  • Levendig & ondernemend

Vanuit deze kernwaarden betrekken we huurders bij het beheer van woning en woonomgeving. Momenteel verhuurt en beheert Woningstichting Samenwerking Vlaardingen bijna 4000 woningen in Vlaardingen.

Bestuurskamer

Woonstichting samenwerking geef de deelnemer graag een kijkje in de keuken van hun bestuurskamer. In de staf/ bestuurskamer wordt de strategie van de organisatie bepaald.

Op deze middag laten we de deelnemer kennismaken met Samenwerking; we geven een rondleiding door het kantoor, stellen functionarissen voor, leggen uit welke verschillende functies en rollen er in de organisatie bestaan. Vervolgens zoomen we
in een kleiner gezelschap wat dieper in op de rol van de ‘bestuurskamer’ binnen de corporatie. Dit is een open sessie/ gesprek waarbij afhankelijk van de interesses van de deelnemer het programma kan worden ingevuld.

Datum

  • 19-09-2022 – 12.00 uur
  • 04-10-2022 – 12.00 uur

Begeleider

Mark van de Velde, Directeur-bestuurder