logo woonkracht10

Woonkracht10

Woonkracht10 ziet het als haar maatschappelijke opdracht om Thuis te Geven aan mensen in de Drechtsteden voor wie een woning in de vrije huurmarkt minder vanzelfsprekend of minder gemakkelijk bereikbaar is. Zij bieden goede en betaalbare woningen in een nette, schone en veilige buurt waar het prettig wonen is. Ze stemmen hun aanbod af op de maatschappelijke en demografische ontwikkelingen in hun werkgebied en houden rekening met de duurzame eisen die het milieu en de klanten aan Woonkracht10 stellen.
De kernwaarden die Woonkracht10 drijven zijn betrokken, ondernemend, verbindend en klantgericht. Deze waarden vormen het DNA van Woonkracht10 en zijn het kompas voor gewenst gedrag. Met ruimte voor ieders eigenheid laten ze zien wat zij als Woonkracht10 belangrijk vinden.

Deelname aan de assetmanagementtafel
Woonkracht10  laat 2 deelnemers de gehele dag bijwonen aan de assetmanagementtafel. Uiteraard wordt er tijdens deze dag ook een lunch verzorgd

Inhoud

Als manager vastgoedstrategie houdt hij zich bezig met de strategische keuzes rondom het vastgoed dat zij bezitten. door deel te nemen aan de assetmanagementtafel krijg je een klein stukje inzage in het takenpakket van een manager vastgoedstrategie.

Datum

  • 01-11-2022   – 08.30 uur tot en met 16.00 uur (Jaap Jansma)
  • 10-11-2022   – 08.30 uur tot en met 16.00 uur (Jeroen van den Heuvel)

Begeleiding 
Jaap Jansma of Jeroen van den Heuvel