Stormpunt

Wervelend en creatief, met een duidelijke focus op resultaat: dat is STORMPUNT. Iedere uitdaging pakken ze nét een beetje anders aan. De wereld verandert snel en jouw organisatie moet daarin mee. Maar hoe doe je dat? STORMPUNT plakt niet alleen (digitale) post-its, maar zorgt ervoor dat de ideeën die erop staan ook daadwerkelijk worden opgepakt. Kortom: innovatie met concreet resultaat.

Stormpunt biedt Trainingen aan bij het nieuwe werken op afstand, een innovatiescan waarin zij onderzoeken waar de belangrijkste knelpunten zitten die innovatie in de weg staan en ondersteuning en begeleiding bij innovatietrajecten,

Webinar – Online Breincollege Creatief Denken 

Stormpunt geeft 50 deelnemers de kans om deel te nemen. De centrale vraag tijdens deze online Breincollege Creatief denken hoe doet STORMPUNT dat?

In dit korte breincollege prikkelen ze je om met een andere blik te kijken naar je eigen werk. Je leert de theoretische basis achter creative problem solving en hoe je deze kunt inzetten in je eigen praktijk. Met oefeningen ga je zelf aan de slag. Na het breincollege is er alle ruimte om hen je vragen te stellen. Over creatief denken, maar natuurlijk ook over hoe zij dat zelf inzetten bij STORMPUNT.

Datum:

  • Datum zal in overleg, na aanmelding, plaats vinden.

Begeleiding Webinar

Esther van der Storm