Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) is één van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland. De (VRZHZ) werkt aan een veilige en gezonde omgeving voor de inwoners, bedrijven en bezoekers van onze regio. Daarbij wordt nauw samengewerkt met onder meer Politie, Dienst Gezondheid & Jeugd, Ambulancedienst, Rijkswaterstaat, Defensie, Waterschappen en private partners. De Veiligheidsregio verbindt, coördineert en faciliteert alle betrokken partijen om incidenten, rampen en crises te voorkomen. Ook werken we nauw samen aan het goed voorbereiden op en het bestrijden van deze incidenten, rampen en crises.

Workshop – Een kijkje in de keuken van Risico en Crisisbeheersing bij VRZHZ

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid biedt 15 deelnemers om mee te doen met deze workshop.

Tijdens deze workshop nemen zij jou graag mee in alle ins en outs en zullen ze je vertellen over wie zij zijn en wat ze doen. Want wist jij dat zij met een groot deel van hun afdeling Risico en Crisisbeheersing in ‘the lead’ waren en zijn in de Corona- en de Oekrainecrisis? Benieuwd naar welke rol zij hadden? En benieuwd wat deze afdeling verder doet op het gebied van Brandveilig leven?

Kom dan naar deze leuke workshop. Ze sluiten af met hapje en een drankje, zodat er voldoende tijd is om te verbinden en te ontmoeten.

Datum

  • 04-10-2022 – 15.00 uur – 17.00 uur

Locatie

Leerpark te Dordrecht