Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) is één van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland. De (VRZHZ) werkt aan een veilige en gezonde omgeving voor de inwoners, bedrijven en bezoekers van onze regio. Daarbij wordt nauw samengewerkt met onder meer Politie, Dienst Gezondheid & Jeugd, Ambulancedienst, Rijkswaterstaat, Defensie, Waterschappen en private partners. De Veiligheidsregio verbindt, coördineert en faciliteert alle betrokken partijen om incidenten, rampen en crises te voorkomen. Ook werken we nauw samen aan het goed voorbereiden op en het bestrijden van deze incidenten, rampen en crises.

Workshop – De veiligheidsregio als werkgever en een kijkje in de keuken van de brandweer

De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid biedt 15 deelnemers om mee te doen met deze workshop.

Inhoud:

Waar ken jij de veiligheidsregio van? Wist je dat zij veel meer doen dan alleen branden blussen? En dat ze niet alleen medewerkers in vaste dienst hebben, maar ook op vrijwillige basis en in piketrollen?

Tijdens deze workshop vertellen ze je alle ins en outs over wie zij zijn en wat zij doen en geven ze je echt een kijkje in een van hun keukens. Ze sluiten de workshop af met een hapje en een drankje, zodat er voldoende tijd is om te verbinden en te ontmoeten.

Datum

  • 12-10-2022 – 15.00 – 17.00 uur

Locatie

Leerpark te Dordrecht