The BIM Practice

The BIM practice werkt samen, verbindt en ondersteunt. Zij werken aan datakwaliteit, plannen, cultuurveranderingen en natuurlijk aan BIM. Zij ondersteunen de processen en slaan bruggen tussen de digitalisering en de uitwerking. Het is belangrijk om de digitalisering bij te houden omdat iedereen dan makkelijker én sneller kan werken. De mobiliteit in de bouw maakt z’n opmars en BIM is erbij!

Als vrije speler, met een indrukwekkende BIM en Lean bagage, legt the BIM practice de verbinding. Tussen de korte en de lange termijn. Maar ook tussen software en mensen. De meerwaarde van BIM staat of valt met de juiste implementatie in de organisatie. Zij zijn een team van ervaren, onafhankelijke producers waarbij ze de opdrachtgevers begeleiden in een transitie die niet alleen alles van hen vraagt, maar ook alles geeft.

Webinar BIM in renovatieprojecten

“BIM is vooral nieuwbouw,” dat horen we vaak. Niets is minder waar. Juist in renovatieprojecten met een bestaande voorraad is BIM een gereedschap om betere projectresultaten mee te halen.

Ontwerpende adviseurs hebben vaak genoeg bezwaren of vraagtekens bij BIM in renovatieprojecten. Wij hebben inmiddels 15 jaar ervaring met het toepassen van BIM in renovatieprojecten bij woningcorporaties. Maar waar let je op en hoe doe je dat? Dat leggen we je uit in deze webinar.

Datum:

  • 29 Sept 2022 – 10.30-12.00 uur

 Begeleider:

Dirk Jan