The BIM Practice

The BIM practice werkt samen, verbindt en ondersteunt. Zij werken aan datakwaliteit, plannen, cultuurveranderingen en natuurlijk aan BIM. Zij ondersteunen de processen en slaan bruggen tussen de digitalisering en de uitwerking. Het is belangrijk om de digitalisering bij te houden omdat iedereen dan makkelijker én sneller kan werken. De mobiliteit in de bouw maakt z’n opmars en BIM is erbij!

Als vrije speler, met een indrukwekkende BIM en Lean bagage, legt the BIM practice de verbinding. Tussen de korte en de lange termijn. Maar ook tussen software en mensen. De meerwaarde van BIM staat of valt met de juiste implementatie in de organisatie. Zij zijn een team van ervaren, onafhankelijke producers waarbij ze de opdrachtgevers begeleiden in een transitie die niet alleen alles van hen vraagt, maar ook alles geeft.

Webinar BIM en opdrachtgeverschap

Wat betekent BIM voor je opdrachtgeverschap? Wat maakt het anders en wat blijft er gewoon hetzelfde? In deze webinar laten ze zien wat je concreet als opdrachtgever kunt doen om meer impact te maken met BIM in je vastgoedprojecten bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

Datum:

  • 06-10-2022 – 14.00-15.30 uur

 Begeleider:

Dirk Jan