The BIM Practice

The BIM practice werkt samen, verbindt en ondersteunt. Zij werken aan datakwaliteit, plannen, cultuurveranderingen en natuurlijk aan BIM. Zij ondersteunen de processen en slaan bruggen tussen de digitalisering en de uitwerking. Het is belangrijk om de digitalisering bij te houden omdat iedereen dan makkelijker én sneller kan werken. De mobiliteit in de bouw maakt z’n opmars en BIM is erbij!

Als vrije speler, met een indrukwekkende BIM en Lean bagage, legt the BIM practice de verbinding. Tussen de korte en de lange termijn. Maar ook tussen software en mensen. De meerwaarde van BIM staat of valt met de juiste implementatie in de organisatie. Zij zijn een team van ervaren, onafhankelijke producers waarbij ze de opdrachtgevers begeleiden in een transitie die niet alleen alles van hen vraagt, maar ook alles geeft.

Meeloopstage bij Vastgoedontwikkelaar Renovatieprojecten

BIM biedt 1 deelnemer een meeloopstage aan met hun vastgoedontwikkelaar Ruud. Tijdens deze dag zal hij je alles leren over het proces, het leidinggeven aan de architecten, de aannemer en het begeleiden van bewonersparticipatie. Welke stap maak je wanneer? Ruud vertelt je er met veel plezier over!

Wat is de bedoeling van die dag

Je kijkt deze dag in de keuken van de ontwikkelaar. Neemt deel aan verschillende overleggen, gaat in gesprek met de ontwikkelaar over het vak

Datum:

  • 6 sept 2022 – 09.00 – 15.00 uur
  • 20 sept 2022 – 09.00 – 15.00 uur

 Begeleider:

Ruud van der Star