SOR

SOR staat voor Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam. Zij zijn opgericht in 1986 om ouderen in Rotterdam met een klein inkomen te helpen bij het vinden van een fijne en veilige woonomgeving; ‘Een thuis waar je jezelf kan zijn.’ En dat is ook waar ze zich vandaag de dag nog steeds sterk voor maken.

Zij zijn dé woonspecialist voor ouderen in de stadsregio Rotterdam en staan midden in de Rotterdamse samenleving met een ‘no nonsens, handen uit de mouwen’ mentaliteit. Zij weten wat er speelt en dat is belangrijk de dienstverlening nauw te laten aansluiten bij de wensen van deze ouderen. Zij willen de beste woningaanbieder in de regio zijn. De eerste keuze, de favoriet; de voorkeur verdienen boven andere aanbieders.

Ze realiseren dit door hoge eisen te stellen aan de kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid van de woningen en bijhorende innovatieve dienstverlening. Door zich te onderscheiden met persoonlijke aandacht. Huismeesters, telefonisten, ontmoetingsruimten en zorg binnen handbereik. Met een open, eerlijk en duidelijke manier van communiceren en een betrokken, warme en persoonlijke werkwijze.

 Verhuurmakelaar

SOR biedt 2 deelnemers aan om 1 dag mee te lopen met een verhuurmakelaar

 Tijdens deze dag loop je met een ervaren verhuurmakelaar mee. De verhuurmakelaar zal je de gehele dag meenemen in zijn dagelijkse werkzaamheden. Zo zal hij het proces toelichten en uitleggen wat voor werkzaamheden en verantwoordelijkheden er bij komen kijken.  Je krijgt inzicht in het volledige verhuurproces van opzegging tot aan ondertekening huurovereenkomst. Want dat is wat de afdeling verhuur doet. Dat geldt ook voor mutatiewerkzaamheden uitzetten en het coördineren ervan richting de aannemer.

Datum

  • 20-09-2022 – 08:30 uur
  • 22-09-2022 – 08:30 uur
  • 26-09-2022 – 08:30 uur
  • 03-10-2022 – 08:30 uur

Begeleider

Nathalie Reto, Verhuurmakelaar