Rhiant

Samen op weg naar een thuis. Rhiant vindt dat iedereen het recht heft op een fijne woning. Daarom zetten zij zich dagelijks in voor goede, passende woningen in een schone en veilige buurt. De wens van de huurders is voor Rhiant altijd het vertrekpunt. Ook als dat iets vraagt wat niet direct aansluit hun standaarden en regels. Zij zoeken graag samen naar een goede oplossing.

Rhiant is de enige woningcorporatie in Hendrik-Ido-Ambacht. Hun aanbod bestaat uit woningen, bedrijfsruimten en parkeergarages. Het is Rhiant hun missie op een passend en betaalbaar (t)huis in een leefbare buurt in Hendrik-Ido-Ambacht aan te bieden.

Rond de tafel gesprekken – over de implementatie van een nieuw ERP-systeem.

Graag gaat Rhiant met max 12 deelnemer een rond de tafel gesprek aan. De implementatie van een nieuw ERP-systeem raakt de hele organisatie. Hoe houdt je het hoofd koel in een tijd vol veranderingen waarin de ‘winkel gewoon open blijft’? Wat komt er allemaal op je af? Tijdens deze College-tour uitzending met één interviewer wordt hier meer over vertelt en zal er veel ruimte zijn om vragen te stellen.

Datum

    • 04-10-2022 – 12.00 uur

Begeleiding 

Karin Lokers-Dorst, Senior financieel medewerker