Rhiant

Samen op weg naar een thuis. Rhiant vindt dat iedereen het recht heft op een fijne woning. Daarom zetten zij zich dagelijks in voor goede, passende woningen in een schone en veilige buurt. De wens van de huurders is voor Rhiant altijd het vertrekpunt. Ook als dat iets vraagt wat niet direct aansluit hun standaarden en regels. Zij zoeken graag samen naar een goede oplossing.

Rhiant is de enige woningcorporatie in Hendrik-Ido-Ambacht. Hun aanbod bestaat uit woningen, bedrijfsruimten en parkeergarages. Het is Rhiant hun missie op een passend en betaalbaar (t)huis in een leefbare buurt in Hendrik-Ido-Ambacht aan te bieden.

Rond de tafel gesprekken – De combinatie van loondienst & ondernemen.

Graag gaat Rhiant met max 12 deelnemer een rond de tafel gesprek aan.

Een werkweek met loondienst, ondernemen en misschien wel veel meer is niet gebruikelijk in Nederland. Terwijl het veel te bieden heeft: balans in verschillende uitdagingen, energie, inspiratie en wie weet wat nog meer? Tijdens een rondetafelgesprek met Sanne en Claudia vertellen zij jou graag meer over de combinatie van loondienst & ondernemen.

Het rond de tafel gesprek is een gesprek zoals je in Collegetour ziet: met één (in dit geval twee) gasten, een interviewer en vragen uit de zaal. Ze vertellen graag over de spanning vooraf, de energie die het kost én oplevert en over de uitdagingen.

Datum

    • 04-10-2022 – 10.00 uur

Begeleiding 

Sanne Nieuwenhuizen, senior medewerker planning en control
Claudia Wagemakers, Woonconsulent