Patrimonium Barendrecht

Patrimonium Barendrecht, opgericht in 1912,  is een woonstichting die zich in de brede zin bezig houdt met wonen. Niet alleen met het bouwen en beheren van woningen, maar ook met bijvoorbeeld de woonomgeving en prettig wonen. Patrimonium is de grootste én oudste woningcorporatie in Barendrecht. Zij beheren in totaal zo’n 2.750 woningen. Verder beheren ze ook garages en winkelpanden in Barendrecht.

 HR Adviseur

Patrimonium Barendrecht biedt 1 deelnemer aan om een ochtend mee te kijken met de HR Adviseur.. De HR-adviseur valt onder de afdeling algemene zaken net als de communicatie adviseur, bestuurssecretaris en officemanager. Zij worden rechtstreeks aangestuurd door de directeur-bestuurder. De afdeling “bedient” de interne klanten.

De HR-adviseur is projectleider van de werkgroep ongewenst gedrag. Op 20 september staat een 1e bijeenkomst over dit onderwerp gepland. Je mag deze ochtend dus  deelnemen aan deze (interne) bijeenkomst en je wordt uitgedaagd om mee te denken over dit onderwerp. Aan jou wordt ook  gevraagd  om mee te sparren over hoe dit onderwerp weer onder de aandacht te brengen binnen de organisatie, bijvoorbeeld door middel van een training, een workshop of op een andere aansprekende manier.

Datum

  • 20-09-2022 – 09.00 uur

Begeleider

Jacqueline van der Glas, HR Adviseur