Moviera

Moviera wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en werkt aan herstel om terugval te voorkomen.

Moviera zet zich in voor het voorkomen, bestrijden en stoppen van huiselijk geweld. Dit doen zij met een flinke dosis lef en op een verantwoordelijke en innovatieve manier. Ze zijn vasthoudend en doen dingen met een no-nonsense houding.

Meeloopdag met een Hulpverlener /trainer huiselijk geweld

De crisis opvang van Moviera is voor vrouwen en mannen die in een acute onveilige situatie verkeren. Slachtoffers zijn van geweld in afhankelijkheid relaties. Dit kan huiselijk geweld zijn, eer gerelateerd geweld zijn en slachtoffers mensenhandel. Als algemeen hulpverlener neemt Renate van Dam jou graag mee in haar dagelijkse werkzaamheden. Renate is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is het aanspreekpunt voor de cliënten en doet ook de screening en opname buiten kantoortuinen. Het is een werk omgeving die zich kenmerkt door veel adhoc werkzaamheden. Het is rennen en stilstaan. Het is zeer afwisselend werk waarbij je veel contact hebt met de cliënten.

Datum:

  • in overleg

Begeleider:
Renate van Dam, Hulpverlener en Projectleider/trainer huiselijk geweld