Maasdelta Groep

Maasdelta Groep is een middelgrote woningcorporatie met woningen in Maassluis, Hellevoetsluis, Brielle en Spijkenisse. Het hoofdkantoor staat in Spijkenisse. Met 170 medewerkers zorgen zij voor een goede dienstverlening aan hun klanten die ongeveer bestaan 17.000 woningen en bedrijfspanden huren.

Als maatschappelijke organisatie hebben zij normen en waarden waarop ze aangesproken kunnen worden. Daarnaast worden zij ook getoetst op hoe zij maatschappelijk presteren. De komende jaren werkt Maasdelta groep aan voldoende duurzame en betaalbare woningen. Ze luisteren daarbij goed naar de huurders, gemeenten en maatschappelijke organisaties. Ze zorgen voor voldoende beschikbaarheid van woningen voor mensen die elders niet op de woningmarkt terecht kunnen. Verder houden zij de woonlasten betaalbaar. Maasdelta griep wil woningen aanbieden die voldoen aan de vraag van vandaag en morgen.

Wijkbeheerder

Maasdelta groep biedt 4 deelnemers aan om 1 dag met een wijkbeheerder mee te lopen.

Tijdens deze dag zal de deelnemer meelopen met de wijkbeheerder, Jan de Winter. Hij neemt jou mee en laat je zien wat het werk in grote lijnen is. Waaronder het aanspreken van huurders met een achterstallig tuinonderhoud, aanpak van vervuiling in en rondom de complexen en het nalopen van technische mankementen in de algemene ruimtes van de hoogbouw complexen.

Uiteraard is er ook ruimte om je vragen te stellen.

Datum

  • 13-09-2022 – 08:00 uur
  • 14-09-2022 – 08:00 uur
  • 15-09-2022 – 08:00 uur
  • 19-09-2022 – 08:00 uur

Begeleider

Jan de Winter, Wijkbeheerder Spijkenisse