KWH

KWH

Een fijn thuis voor huurders. Dat is waar wij voor gaan. Elke huurder heeft een verhaal over wat hem bezighoudt, wat hij denkt en verwacht. Wij maken de beleving van huurders inzichtelijk zodat het echte gesprek kan ontstaan tussen de corporatie, huurders en lokale belanghouders over wat een ‘huis een thuis maakt’. Wij helpen corporaties om meer in verbinding te komen met hun huurders.

Hoe we dat doen? Vanuit onze huurdersonderzoeken gaan we samen met corporaties op zoek naar het verhaal achter de cijfers. Met dit verhaal maken we corporatiemedewerkers bewust van en nieuwsgierig naar wat er leeft en speelt bij hun huurders. Om in gesprek te blijven met huurders kunnen corporaties gebruik  maken van onze onderzoeken en creatieve tools, zoals luisterpanels, klantreizen en thuisgesprekken. Alle kennis en ervaring die er is, delen we tijdens de vele inspirerende bijeenkomsten die we organiseren.

KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) is een vereniging voor en door woningcorporaties. Ruim 150 corporaties zijn bij ons aangesloten.

Meelopen met een Onderzoeker

KWH biedt voor 2 deelnemers een meeloop dag aan  met een Onderzoeker. Tijden deze halve dag, krijgt de kandidaat een mooi kijkje in wat de functie inhoudt en wat een onderzoeker nu precies binnen KWH doet.

Datum

  • 12-09-2022

Begeleiding